Garage Kwant B.V. , voormalig Autobedrijf Kwant,  is een typische dorpsgarage, sinds 1976 gevestigd in Schildwolde. Klaas Kwant is de oprichter, en autobedrijf Kwant is op 1 April 2014 overgenomen door W. Leeuwerke. 
De garage is gespecialiseerd in het onderhoud van alle merken auto's. Tevens kunt u hier terecht voor de Apk keuring van uw auto. Wij hebben veel specialistisch gereedschap in huis en de werkplaats is eveneens uitgerust met moderne testapparatuur, waar we storingen mee kunnen uitlezen. De garage staat bekend om zijn zorg voor de klanten, bij duur uitvallende werkzaamheden wordt altijd eerst met de klant overlegd, alvorens de reparaties worden uitgevoerd. U komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan mbt de rekening. Onze zorg is om de klanten mobiel te houden tegen zeer schappelijke prijzen. Kom gerust eens langs of maak een afspraak voor het onderhoud van uw auto, dan zorgen wij ervoor dat u weer veilig en vertrouwd op weg kunt.


  • BMW 318I Bj 2005

    Zeer nette BMW 318i Voorzien van een nieuwe distributie ketting. Bj 2005. Met slecht 165483 km op de teller Vraagprijs 3975,... Euro

inloggen